Izrada energetskih certifikata

Tvrtka Energootok d.o.o. ovlaštena je za vršenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada od strane Ministarstva te izdavanje energetskih certifikata za sve zgrade.

Izrada energetskih certifikata

Projektiranje i nadzor

Ovlašteni projektanti izrađuju svu potrebnu projektnu dokumentaciju za izgradnju, ispitivanje, puštanje u pogon i održavanje energetskih kao i industrijskih postrojenja.

Projektiranje i nadozr

Građevinska vještačenja i procjene vrijednosti

Vršimo građevinska vještačenja, izrađujemo troškovnike nastalih šteta, troškovnike ulaganja te građevinska vještačenja, nalaze i mišljenja u svrhu dokaza na sudu ili za privatne potrebe.

Građevinska vještačenja i procjene vrijednosti

Ponuda nekretnina

Ako želite kupiti ili iznajmiti kuću, stan, apartman ili zemljište na Lošinju ili u okolici - na pravom ste mjestu. Pregledajte ponudu nekretnina i odaberite onu koja je prava za Vas.

Ponuda nekretnina

Nekretnine za prodaju

Ovlašteni smo za vršenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada od strane Ministarstva te izdavanje energetskih certifikata za sve zgrade. Također Vršimo za Vas građevinska vještačenja te procjene prometne vrijednosti nekretnina. Tu smo za sve potrebe Vaših nekretnina - obratite nam se s povjerenjem.